Mit jelent a vagyonvédelem napjainkban?

Amióta az ember rendelkezik magántulajdonnal, azóta léteznek olyanok, akik szeretnének bennünket megszabadítani vagyontárgyainktól. Így a vagyonvédelem is korán megjelent a történelemben. Míg az ősidőkben az emberek csak a bunkós botokra és a harapós kutyákra hagyatkozhattak, addig ma már csúcsminőségű technika és emberek együttműködő munkája eredményeként valósul meg a hatékony vagyonvédelem.

A XXI. század fordulóján minden a hálózatokra épül, legyen szó szórkaoztató elektronikáról, közlekedésről vagy épp a lakásunk, autónk védelméről. A G4S a világ legnagyobb biztonságtechnikai cégeként hosszú évek tapasztalatait hasznosítva fejlesztette ki vagyonvédelmi rendszereit.

Mikor és hol van szükség vagyonvédelmi szolgáltatásra?

  • ha autóját az utcán kénytelen parkolni, vagy garázsának közvetlen bejárata van az utca felől
  • ha olyan gépjárművel rendelkezik, (pl. motorkerékpárral) amelyet kénytelen néha szem elől téveszteni
  • ha telephelye kevésbé frekventált környéken van
  • ha nappal rendszerint nem tartózkodik otthon
  • ha gyakran utazik el
  • ha lakása vagy munkahelye környékén gyakoriak a lopások, betörések
  • ha csak egyszerűen nem szeretne idegeskedni amiatt, hogy vajon vagyontárgyai biztonságban vannak-e

Amikor vagyonunk megőrzése az cél, mindig egy lépéssel a bűnözők előtt kell járnunk. Ezért cégünk fokozott figyelemmel kíséri nem csupán a technikai fejlesztéseket, hanem a bűnözők új fogásait is. A vezeték nélküli vagyonvédelmi rendszerek úttörő módszereit és eszközeit már ma is alkalmazzuk.

A távfelügyeleti szolgáltatásainkon, valamint a GSM és GPRS riasztók alkalmazásán keresztül képesek vagyunk megakadályozni a legtöbb betörést és gépjármű lopást. Ezek az érzékelők ugyanis nehezen kiiktathatók, a legmodernebb kommunikációs csatornákat használják és mindössze másodpercek alatt riasztják a tulajdonost és a távfelügyeleti központot.

Fő a bizalom

A vagyonvédelem ma már leginkább olyan szolgáltatás, amikor másokat bízunk meg a lakásunk, üzletünk vagy gépjárműveink védelmével. Ezért a G4S-nél a megbízhatóság és a legújabb technológiák használata elengedhetetlen részei a munkánknak. Kipróbált rendszerek, több mint 100 éves tapasztalat és állandó fejlesztések garantálják szolgáltatásaink minőségét.

Ügyfeleink előtt olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek személyes igényeiknek felelnek meg. A helyszíni felmérés arra szolgál, hogy Ön is tisztában legyen vele, milyen kockázati tényezőkkel kell számolnia, ha nem védelmezi a megfelelő technológiával vagyontárgyait. A G4S munkatársai az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást fogják ajánlani.