Szolgáltatási díjaink, árak

Távfelügyeleti értesítéses szolgáltatásunk már havi 2850 Ft-tól,
kivonulásos szolgáltatásunk pedig havi 4650 Ft-tól elérhető.

A legjobb megoldásért és az Ön személyre szabott ajánlatáért keresse biztonságtechnikai szaktanácsadóinkat a +36 40 200 444-es telefonszámon, vagy az ertekesites@hu.g4s.com e-mail címen.

A helyszíni tanácsadás díjmentes!
Ismerje meg otthona, irodája, telephelye vagy más ingatlana biztonsági szintjét!

Kiemelt területeink:

Budapest, Budakalász, Dunakeszi, Pomáz, Szentendre, Csobánka, Göd, Fót, Mogyoród, Csömör, Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán, Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Dunaharaszti, Halásztelek, Alsónémedi, Taksony, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Dunavarsány, Délegyháza, Üröm, Pilisborosjenő, Vác, Kosd.

Fogalomtár

hűségszerződés:

Amennyiben Ön legalább 2 vagy több évre a G4S nyújtotta biztonságot válassza, mi a szokásosnál kedvezőbb konstrukciókkal és szolgáltatási díjakkal háláljuk meg a bizalmat. Amennyiben nem csak néhány hónapra szeretné védeni értékeit, válassza a legjobb a megoldást! Fenti díjtáblázatunkban 2 és 3 éves hűségidők mellett kínálunk Önnek kedvezőbb feltételeket.

kiemelt terület:

Kiemelt területeinken az előnyös infrastruktúra miatt a díjtáblázatokban szereplő áraink még kedvezőbbet tudunk ajánlani Önnek. A részletekről kérjük érdeklődjön a +36 40 200 444-es telefonszámon, írjon az ertekesites@hu.g4s.com e-mail címre, vagy kattintson ide, és küldjön üzenetet most.

kiemelt üzleti ügyfél:

A kiemelten komplex, nagy méretű objektumok a kiemelt üzleti kategóriába esnek. az ilyen ügyfeleinknek mindig egyedi, személyre szabott ajánlatot és biztonsági megoldásokat kínálunk.

kisüzleti ügyfél:

Ha a védett terület nagysága nem haladja meg a 75 nm2-t, kisüzleti kategóriába soroljuk ügyfeleinket.

lakossági ügyfél:

Amennyiben a megvédendő objektumot úgy, mint magánszemély használja, Önt lakossági ügyfélként kezeljük.

terméktámogatás:

A terméktámogatás kedvezményes riasztót jelent, azaz hűségszerződés esetén az eszközt csökkentett áron adjuk Önnek.

üzleti ügyfél:

Ha a védett terület nagysága 75 nm2-nél nagyobb, ügyfelünk az üzleti kategóriába sorolandó.