GSM Riasztó: amelynek a hangját az egész világon meghallja

Legyen nyaralás, üzleti út vagy akár csak egy átlagos munkanap, az ember egy dologra biztosan nem akar hazaérni: hogy fölfeszítették az ajtót és eltűntek az értékei. Pedig sajnos napról-napra előfordul.

Hogyan működik?

A megoldás egy olyan korszerű, a mobiltechnológiát alkalmazó riasztórendszer, amely nem csak sípol, amíg egy tapasztaltabb betörő ki nem iktatja, hanem azonnal intézkedik is. A GSM riasztó rögtön az Ön mobiltelefonjára jelzi, ha valamely eseményre aktiválódott a rendszer. Így tehát ön mindenképpen értesül a kellemetlen eseményről, így esélyt kap felkészülni és tenni a vagyoni kár ellen. De mi van akkor, ha Ön nem csak pár utcával messzebb, hanem éppen egy másik országban van?

Ha Ön igénybe vette a távfelügyeleti szolgáltatásunkat, akkor nyugodtan hátradőlhet, mert a legjobb megoldást választotta. A GSM riasztó azonnal értesíti a központunkat a rendellenes eseményről, és ha Ön nem mondja le a riasztást, mi az ország egész területén 15 percen belül a helyszínre érkezünk. Ha szükséges, biztonsági embereink azonnal beavatkoznak, feltartják a betörőt, értesítik a hatóságokat és természetesen Önt is.

Ki lehet-e iktatni a rendszert?

Nem. A betörő hiába keresné a riasztó kábelét, mert az rádiójelekkel működik. Rendszereinkre általában jellemző, hogy nem lehet gátolni a működésüket. Ha mégis megpróbálják, azonnal riasztanak.

GSM riasztóval Ön megnyugodhat az értékei felől!

Vége a nyaralás előtti és alatti aggódásnak! Miközben Ön éppen megérdemelt pihenését tölti a tengerparton, síel vagy akár külföldi munkaügyeket intéz, mi itthon vigyázunk minden értékére. A legtöbb betörő kifejezetten azokba az ingatlanokból próbál rabolni, ahol már napok óta nincs mozgás. Meglepő számukra, amikor perceken belül a helyszínen vannak munkatársaink vagy a rendőrök.

A CRITERION Távfelügyelet munkatársai havonta átlagosan 3200 kivonulást
hajtanak végre ügyfeleink objektumaihoz!

Comments are closed.