Váltson most e-számlára, és fizessen kevesebbet!

eszamla

Élvezze díjmentesen az
elektronikus számlázás előnyeit!

Regisztráljon még ebben a hónapban, és spóroljon 100 Forintot már a következő hónaptól!

Ne várjon, váltson e-számlára most!

E-számla Regisztráció

Amennyiben még ebben a hónapban regisztrál, a hagyományos postázás megszűnésének köszönhetően bruttó 100 Forinttal csökkentjük számláit már a következő hónaptól. Így amellett, hogy kényelmesebbé, gyorsabbá és környezet kímélőbbé válik a számlázása, marad a malacperselybe is.


A váltáshoz nincs másra szüksége, mint az utolsó havi számlájára és egy rövid regisztrációs űrlap kitöltésére. Kattintson ide, vagy nyomjon a fent található gombra.

Ha elakad, küldjön nekünk üzenetet a lentebb található felületen, írjon nekünk az ugyfelszolgalat.futar@criterion.hu e-mail címre, vagy hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 238 0222-es telefonszámon!

Milyen előnyökkel jár az elektronikus számla?

Talán a legfontosabb, hogy környezetbarát. Tudta Ön, hogy az e-számlázás bevezetésével több mint 20 fát mentünk meg, 60.000 liter vizet spórolunk, továbbá 4,8 tonna széndioxiddal és 624 kg szeméttel lesz kevesebb Magyarországon?

A környezeti előnyök mellett az e-számla gyors, pontos, és sokkal kényelmesebb Önnek, hiszen a számla küldés-fogadás e-mailen keresztül történik.

Miért érdemes regisztrálnia?

Az elektronikus számlázással járó előnyöket az alábbiakban foglaltuk össze Önnek:

 • kényelmes, hiszen az e-számla elektronikus úton küldhető, tárolható, és egy kattintással kiegyenlíthető
 • gyors, mert Ön a kiállítás után azonnal megkapja a számlát
 • sohasem veszik el, ugyanis nincs “eredeti” példány, szabadon másolható, többszörözhető, és mind számviteli bizonylatnak számít
 • automatikusan kiállítható, így nincs hiba lehetőség
 • környezetbarát, amiért nem szükséges kinyomtatni a számlát
 • innovatív, modern megoldásnak számít
Hogyan működik az e-számla?

A szolgáltatással kapcsolatos fontosabb kérdésekre alább találja a válaszokat:

 • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  Az e-számla szolgáltatást díjmentesen biztosítjuk Önnek.
 • Hogyan lehet regisztrálni?
  Kattintson ide vagy a fenti regisztrációs gombra, és töltse ki a rövid űrlapot.
 • Hogyan használhatom?
  Az űrlapon megadott e-mail címre a regisztrálás után Ön máris automatikusan kapja a következő számlákat.

“Hogyan fogom megkapni az elektronikus számlákat?”

Alapesetben e-mail-ben. Cégünk az e-számla regisztráció során megadható e-mail címet fogja használni a számlák kiküldésére. A regisztráció összesen 2 percet vesz igénybe és minden szükséges adatot megtalál a postai úton küldött, utolsó havi számlán. Az e-számlák elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátottak, megnyitásukhoz 8-as vagy újabb verziójú Acrobat Reader alkalmazás elégséges, külön szoftver megvásárlására, telepítésére nincs szükség.

Az elektronikus számla lényege, hogy az papírra nyomtatás helyett csak elektronikus úton kerül kibocsátásra és továbbításra, valamint a befogadó és a kiállító is elektronikus formában tárolja, a NAV elektronikusan ellenőrzi. Az elektronikus úton kibocsátott számla (e-számla) ugyanazon adattartalommal rendelkezik, mint a papíron kibocsátott, formailag is azonos kinézetű. Az e-számla egyenértékű a papíralapú számlával, a hiteles elektronikus aláírás és időbélyegző révén a jogszabályi megőrzési előírásoknak is maradéktalanul megfelel.
Az elektronikus számlákról további információt a NAV honlapján találhat.

Ha további információra van szüksége, vagy elakadt a regisztráció során, írjon üzenetet ügyfélszolgálatunknak, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az azonnali üzenetküldéshez kattintson ide, és alább írhat nekünk.