Azonnali budapesti és vidéki szállítások

Azonnali teljesítések esetében cégünk 30 percen belüli kiállási időt garantálva a megrendelők küldeményeit rövid időn – akár 1 órán – belül továbbítja az általuk meghatározott címre. A futárszolgálat létszámának, megfelelő képzettségének, korszerű gépjárműparkjának és informatikai háttérnek köszönhetően, a kézbesítéseket a cég gyorsan és pontosan teljesíti. A küldemények útja számítógépes rendszerünkben folyamatosan nyomon követhető. A megrendeléseket a diszpécserek központi adatbázisban tárolják. A vidéki azonnali megbízások esetében az ország bármely pontjára gyorsan, pontosan és rendkívül kedvező áron szállít a CRITERION Futárszolgálata.

Egyéb szolgáltatások:

Futárgarancia

A CRITERION Futárszolgálat futárgarancia szolgáltatása során vállalja, hogy a megbízást egy órán belül garantáltan teljesíti.

Azonnali vidéki szállítás

Eseti vidéki megbízások során a futárok a küldeményt a feladó által meghatározott helyen veszik fel, s azonnal továbbítják a címzett részére.

Körfuvar

Abban az esetben, ha az ügyfél küldeményeit több címzett részére kell továbbítani, útvonaltervezéssel a legoptimálisabb útvonalon vállalja a futárszolgálat a kiszállítást. Az optimalizálással jelentős megtakarítást érhet el a megrendelő amennyiben a CRITERION Futárszolgálatot bízza meg a kézbesítéssel.

Saját kezébe

A küldeményt a – feladó kérésére – kizárólag a címzett saját kezébe adja át a futár.